Papillon Country resortTerug naar het overzicht

Op deze geweldige camping voelen de kinderen zich als een vis in het water!

Papillon Country Resort in Twente is in alles een geweldige kindercamping! Natuurlijk is het zwembad het spetterende middelpunt. In het verwarmde zwembad wordt regelmatig in groepjes spelletjes gespeeld.

In het waterspraypark kun je met water spelen, zoals dat nergens anders kan. Het water komt werkelijk overal vandaan en anderen nat spetten is hier absoluut verplicht. Cool, toch!?

Op het terrein is een grote zwemvijver met zandstrand en avontuurlijke atrracties, zoals de metershoge en spannende ‘ijsberg’ om te klimmen en te glijden.

Papillon Country Resort biedt ook heel veel speelplezier! De speeltoestellen zijn een waar kinderparadijs en tegelijk een lust voor het oog! Heerlijk stoeien dus en de ouders kunnen gerust zijn, want ook aan veilig spelen is gedacht..

De leuke typetjes, van het enthousiaste en professionele recreatieteam, verzinnen elke dag weer iets nieuws om de kids te vermaken!

Tip: je kunt naast de comfortabele campingplaatsen ook tenten of een bungalow huren, ideaal dus voor een lang weekend of de zomervakantie! Nieuwsgierig geworden? Neem via de roze button even een kijkje op hun website!

Op zoek naar leuke uitjes tijdens je vakantie in Twente? Kijk op onze Eropuit pagina!

Camping De Papillon

Kanaalweg 30
7591 NH Denekamp
Openingstijden Voor tarieven en beschikbaarheid, zie website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!