Park SommerrodelbahnTerug naar het overzicht

Super leuke vondst in Duitsland: park met rodelbaan & sprookjesbos!
In Ibbenburen (DE), op 40 minuten vanaf Oldenzaal ligt dit super leuke Freizeitpark Sommerrodelbahn. Het park is gratis toegankelijk, je betaald per attractie. Kinderen tot 8 jaar kunnen, natuurlijk met jou, pleizer maken op de rodelbaan, de Oldtimer-Express, of de Reise um die Welt (Reis om de Wereld) en in het Märchenwald (Sprookjesbos).

De rodelbaan, de snackbar en het ijskraampje worden altijd afhankelijk van het weer geopend. De hond mag mee, mits aan de lijn. Je mag ook je eigen eten meenemen. Er zijn genoeg gezellige picknickplaatsen om het op te eten.

Het terrein ligt op een steile helling. De klim is soms lastig, het sprookjesbos is niet geasfalteerd. Het park beschikt wel over een buggypad en is barrièrevrij toegankelijk (volg de borden “trapvrije toegang”). Sterke papa's achter de wagen!

Via de site kun je ook een Rally downloaden om zelf uit te printen. Vol met grappige en fantasierijke vragen en opdrachten over dwergen, prinsessen en mythische wezens.

Sommerrodelbahn

Münsterstraße 265
49479 Ibbenbüren
Openingstijden seizoen & weersafhankelijk, tot 17:15 Prijs per attractie, €1,- tot €6,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Volg jij ons al op Facebook?

Volg jij ons al op Facebook?

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Like de pagina en blijf altijd op de hoogte!

Volg ons op Facebook