Speelboerderij DondertmanTerug naar het overzicht

Schaapjes en geitjes aaien in het Knuffelhuis bij Speelboerderij Dondertman!
Niet voor niets is Speelboerderij Dondertman meerdere keren verkozen tot ‘Leukste uitje van Overijssel’. Een Speelboerderij met maar liefst 40 speeltoestellen. En meer dan 25 dierensoorten Een prachtige plek voor een ontspannen dagje uit, schoolreisje of kinderfeestje!

Het Dierenrijk

Je kijkt je ogen uit. Er zijn Schotse Hooglanders, nadoes, alpaca’s, schildpadden, wallaby’s, cavia’s, kippen, paarden, ezels, vogels en natuurlijk geitjes en schaapjes! Die laatste laten zich heerlijk aaien in de weide. Het meest gewaardeerde plekje van deze speelboerderij is toch wel het knuffelhuis waar kinderen onder begeleiding konijntjes kunnen aaien. De opvallende papagaai Sammy houdt toezicht vanaf het terras.
 

Spring als een hert zo hoog, of klauter als…

De speeltuin is overzichtelijk en veilig ingericht voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Favoriet is de uitdagende skelterbaan. Voor de kleinsten is er een draaimolen. Het nieuwe “Natuurlijk klim & klauter parcours ” biedt genoeg uitdaging voor de oudere kinderen. En zit het weer even tegen? In de speelkelder is het altijd mooi weer. Speel met megablokken of ga klauteren en glijden in de speelstructuur.

Voor jou is er natuurlijk ook een plekje in het restaurant (met wifi) en op het schaduwrijke terras. Er zijn genoeg zitplaatsen zodat je altijd een oogje op de kinderen kunt houden. Het is ook erg leuk om hier een kinderfeestje te vieren.

Voor meer leuke buitentips zie onze categorie Eropuit!

Speelboerderij Dondertman

Meester Bosweg 5
7451 KC Holten
Openingstijden

1 April t/m 31 Oktober, ma-zo: 10:00-17:00
1 November t/m 31 Maart wo-zo: 10:00-17:00
Check de website voor actuele tijden.

Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!