• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Suzie's FarmTerug naar het overzicht

Farm, Food & Fun: speeltuin, restaurant, kinderboerderij, winkel, minigolf & workshops in 1!
Onderin de Achterhoek, in Aalten, vind je deze bijzondere boerderij. Het is het omrijden zeker waard, want Suzie heeft echt alles in huis.

Speeltuin & kinderboerderij

De speeltuin is één van de grootste speeltuinen van Aalten. De kinderen kunnen eindeloos spelen terwijl jij op het terras van je drankje geniet. Vanaf het terras is er overzicht over de hele speeltuin.  Het mega springkussen, de olifantenglijbaan, de schommels, zandbak en wipwappen bieden urenlang speelplezier. De dierenvrienden kunnen de schapen en geitjes aaien in de mini kinderboerderij. Het thema boerderij komt terug in de traptrekkerbaan, de graafmachines in de zandbak. Naast de speeltoestellen voor de jongere kinderen is er een voetbalveld voor de oudere jeugd.

Restaurant

Het restaurant heeft een mooie lunch- en diner kaart. En dat is maar goed ook, want je bent niet zo snel uitgekeken hier! Terwijl je geniet van een heerlijke lunch of diner, spelen de kids in de indoor speelhal. Er is een groot springkussen, een takelkraan met blokken en spellen zoals ‘vier op een rij’ en genoeg tekenspullen. 

Minigolf & streekwinkel

Suzie's Farm beschikt over een midgetgolfbaan met 18 holes. In de streekwinkel vind je producten van eigen erf en van collega's uit de hele Achterhoek. Ook is er een mooi assortiment wijnen van kleinschalige wijnboeren uit heel Europa. 

Boerderij het Westendorp 

Hier is het ooit allemaal begonnen. Naast een heleboel koeien vind je hier ook het Theepottenmuseum. Duizenden heel bijzondere theepotten. Kijk ook eens binnen bij Suzie's Museum, met uitgebreide verzamelcollecties en het follybos met gekke bouwwerken. Hier staat zelfs een metershoge kasteeltoren waar je in kunt klimmen!
Westendorpweg 2, Aalten

Tip: de Achterhoek barst van de leuke uitjes. Je vind ze in deze blog!

Suzie's Farm

Loohuisweg 5
7121 JL Aalten
Openingstijden Winkel
Woensdag t/m zondag 11.00 - 20.00 uur

Restaurant, terras & speeltuin
Woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur 

Keuken 
Woensdag t/m zondag 12.00 - 20.30 uur
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!