• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

MaakMeeLabTerug naar het overzicht

In het MaakMeeLab van Tetem kunnen kinderen vanaf 6 jaar ontdekken, leren en experimenteren!

Het MaakMeeLab is een maakplaats en ontmoetingsplek ineen waar je met je hele familie welkom bent om te experimenteren met verschillende digitale en maaktechnologieën. Onze labcoaches leggen je de eerste stappen uit naar uitgebreide technieken en creatieve maakprocessen, zoals 3D printen, ontwerpen of robots programmeren.

Je kunt op een laagdrempelige manier kennismaken met uitdagende (basis) maaktechnieken door aan de slag te gaan met Make-It techniek-kits. Deze kits zijn ontwikkeld met bedrijven uit de regio en brengen op een speelse manier de techniek - die ook echt gebruikt wordt in het bedrijf - onder de aandacht bij kinderen. Zo kan je o.a. een rotormobiel maken, een zelfgemaakte raceauto met zonne-energie laten rijden, een techniek huis bouwen of een wenskaart tekenen met een speciale elektronische boodschap.

Koffie en thee voor ouders/begeleiders is te krijgen in de nieuwe conceptstore Blender Blender!

Klik op de roze websitebutton om meer te weten te komen over dit toffe uitje.

Meer leuke uittips vind je op onze Eropuit pagina!

Tetem

Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede
Openingstijden elke zaterdag en zondag van 14:00 – 17:00 uur Prijs Toegang tot het MaakMeeLab is € 3,- p.p., voor materiaalverbruik wordt een kleine vergoeding gevraagd. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!