Waldbad UelsenTerug naar het overzicht

Wil je een dagje heerlijk zwemmen in de bossen? Ga dan naar het Waldbad in Uelsen!
Het 50-meterbad is voor sportieve zwemmers perfect om te trainen. Wie liever lekker gaat dobberen, gaat naar het stroomkanaal. In het peuterbad met de speeltoestellen kunnen de kleintjes spelen en spetteren. Jijzelf gaat heerlijk ontspannen in de ligstoelen. Voor de lekkere trek haal je wat bij de kiosk.

Een bezoek aan het bosbad van Uelsen is een echte belevenis. Omringd door oude bospercelen krijg je een echt vakantiegevoel. De reusachtige waterglijbaan (75 m lang), een extra brede waterglijbaan (23 x 4 m) en diverse springplanken garanderen waterpret.  De kinderspeeltuin met het gigantische klimtoestel van touw, tafeltennistafels en heel veel andere speelmogelijkheden maken het avontuur compleet.

Van 15 mei tot midden september is het buitenbad overdag bij een temperatuur vanaf 21 graden geopend. Als de temperatuur onder de 21 graden blijft, dan kun je in het binnenbad zwemmen en ontspannen! Onder “actuele informatie” wordt elke dag vermeld welk(e) bad(en) geopend zijn.
Op het buitenterras bij de kiosk komt ook de inwendige mens niets tekort.

Klik voor meer informatie en actuele openingstijden door via de roze websitebutton.

Op onze Eropuit pagina staan nog veel meer leuke uitjes in de regio!

Waldbad Uelsen

Zum Waldbad 6
49843 Uelsen Duitsland
Openingstijden Zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!