• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Een super partijtje vieren in Twente?
Kinderfeestjes

Een super partijtje vieren in Twente?


Van feestjes voor dieren-liefhebbers, chefs-in-de-dop, de sterren van morgen tot snelheids junkies en creabea's. Op lokatie of juist lekker thuis. Het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve en bovenal gezellige verjaardagsfeestjes in Twente en omgeving vind je hier.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 143 resultaten
Pagina: 12345
totaal 143 resultaten
Pagina: 12345

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Twente?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Twente kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Twente met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!