Expeditie Robinson KidsTerug naar het overzicht

Het team van Adventure Twente nemen de kids mee op expeditie zoals Robinson Crusoe dat deed.
De kinderen leren (spelenderwijs) alles wat nodig is om te overleven op een onbewoond eiland.

Zo leren ze je hoe je op een veilige manier en met verschillende technieken een echt vuur maakt. Je gaat samen met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar takken, schors en andere materialen om je eigen vuur te kunnen maken. Ook laten ze je zien wat je allemaal nog meer kunt vinden: sporen van dieren, eetbare planten en nog veel meer. Hoe gaaf is dat!

Als je van alles hebt gevonden ga je bij het kampvuur marshmallows roosteren en ranja ontbreekt uiteraard ook niet! Mochten er andere eet-wensen zijn dan kan dit natuurlijk overlegd worden.

Wanneer het lekkers is opgegeten, gaan de kids nog een echte hut bouwen met zelf gezochte stokken, takken, mos en alles wat je maar kunt gebruiken! Een feestje duurt 2 uur en is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar.

Is dit echt een feestje voor jou? Neem dan contact op met Willem Jan Grijsen en kijk ook eens op hun website voor nog meer leuke foto's! Klik door via de roze button.

Wist je dat je bij Adventure Twente ook een stoer Goud & Edelstenen zoeken kinderfeestje kunt boeken?

Wil je niets aan activiteiten die in Twente worden georganiseerd missen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze Nieuwsbrief!

Adventure Twente

Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Openingstijden In overleg Prijs €15 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Yes! Onze nieuwe gids met meer dan 25 hotspots in de regio is uit! Je vindt hem bij VVV's, campings, bibliotheken en leuke hotspots in Twente.

Check hier onze favorieten!