• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje op de boerderijTerug naar het overzicht

Een stoer en origineel kinderfeestje geven? Dat kan bij De Koel'nbekke in Geesteren!
Op boerderij De Koel'nbekke is van alles te beleven voor jongens en meisjes.

Eerst wordt je hartelijk ontvangen door de familie Spalink die alles al klaar heeft staan voor jouw super leuke kinderfeestje. Natuurlijk worden er eerst cadeautjes uitgepakt en daarna gaat jouw feestje beginnen!

Sloopfeestje
Ben je er klaar voor om een oude tv, computer of radio te demonteren? Dat kan op je eigen sloopfeestje! Met schroevendraaiers demonteer je het apparaat en kom je er achter hoe dit staaltje techniek er van de binnenkant uitziet.

Schat zoeken
Ga je liever op zoek naar een schat? Ieder krijgt zijn eigen metaaldetector en mag in het zand zoeken naar metalen voorwerpen. Spannend!

Meidenfeestje
Voor de meiden is er een speciale workshop sieraden maken. Standaard wordt er een hippe ketting gemaakt en vervolgens is er de keuze om een armband te maken. Je gebruikt echte glaskralen in allerlei kleuren en maten.

Decopatch feestje
Als je een echte crea-bea bent kun je ook kiezen voor een Decopatch kinderfeestje. Met kleine gekleurde stukjes papier beplak je een hartdoosje of een sierfiguur.

Er kan ook een bloemstukje gemaakt worden, een nestkastje voor de vogels, een pompoenfiguur of er kan zelf jam worden bereid. Een vogelvoederkrans maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Na afloop is er drinken met een patatje met snack, een pannenkoek of een Hollandse Wafel (wafeltjes zelf door de kinderen te bakken).

Een kinderfeestje is vanaf 7 personen, is inclusief eten en drinken en duurt ongeveer 3 uur.

Op hun website staat nog veel meer informatie over de workshops en kinderfeestjes. Klik rechtstreeks door via de roze button.

Op de hoogte blijven van de leukste activiteiten in Twente? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

De Koelnbekke workshops

koelenbeekweg 13
7678tp Geesteren
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf €10 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!