Boerderij feestje!Terug naar het overzicht

Gek op dieren en de boerderij? Ga dan naar de Koel'nbekke in Geesteren voor een écht boerderij-feestje!
Op deze mooie en gezellige boerderij wordt je natuurlijk ontvangen met ranja en chips, want dat hoort bij een kinderfeestje. En niet te vergeten de cadeautjes verstoppen en uitpakken.

Daarna krijg je een korte uitleg over de boerderij. Dan is het tijd om als een échte boer of boerin je overall en laarzen aan te trekken om naar de boerderij dieren en kalfjes te gaan. De dieren mogen natuurlijk geaaid en gevoerd worden en kun je een stoer koe (spring) touw te maken.

En om te kijken wat jullie allemaal van de boerderij weten, gaan jullie ook een interactieve Boerderijquiz doen en je eigen boter te produceren.

Na afloop kun je een patatje met frikadel, heerlijke pannenkoek of Hollandse wafel eten (wafels ook door de kids zelf te bakken).

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over dit te gekke kinderfeestje? Klik dan rechtstreeks door, via de roze button, door naar hun website of stuur ze rechtstreeks een email.

Tip: op onze thema-pagina DIY hebben wij de leukste traktaties voor je verzameld!

De Koelnbekke workshops

koelenbeekweg 13
7678tp Geesteren
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf € 10 per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren

Pinksteren

Een heerlijk lang Pinksterweekend om leuke dingen te doen. Er zijn extra veel leuke kinderactiviteiten en gezellige gezinsuitjes in Twente.


Wat is er te doen?