Feestje in de kleedkamerTerug naar het overzicht

Vier je feest je in de kleedkamer van Heracles Almelo!
Op zoek naar een unieke locatie voor je kinderfeestje? Wat dacht je van de kleedkamer in het Polman Stadion van Heracles Almelo.

Speciaal voor jouw feestje versieren ze de kleedkamer, staat de ranja voor jullie klaar en natuurlijk een cadeautje voor de jarige!

Samen met je gasten eet je een zelf-versierd cakeje en daarna is het natuurlijk tijd om de cadeaus uit te pakken. Je krijgt de hotspots van het stadion te zien bij de rondleiding en daarna mag je zelf speuren door het stadion. Krijg jij hints door via je mobiel (of die van je ouders) en ga je op jacht naar de enveloppen?

Tijdens de speurtocht vind je een schat met lekkernijen. Zo rust je op de tribune even uit en kun je wellicht even kijken naar de training van de spelers van Heracles Almelo.

Met een beetje geluk kun jij ook nog voetballen op het veld en je skills tonen aan je vriend(inn)en. En een traktatie hoort erbij. Daarom gaat iedereen met een goodiebag van Heracles Almelo naar huis.

Een kinderfeestje bij Heracles Almelo duurt 1,5 uur tot 2 uur. Na afloop eten bij de McDonalds (5 minuten loopafstand van het stadion) is optioneel.

Voor meer informatie (of andere kinderfeestjesarrangementen bij Heracles Almelo), klik je via de roze websitebutton door.

Tip: schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste activiteiten!

Heracles Almelo

Stadionlaan 1
7606 JZ Almelo
Openingstijden Alleen te boeken op woensdag- en vrijdagmiddag. Prijs Per kind: € 10,- maximaal 3 begeleiders gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op kamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur! Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Met of zonder overnachting.

Bekijk alle kampen