• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje bij FunZone!Terug naar het overzicht

Vier een kinderfeestje bij FunZone! Hier kunnen ze rennen, racen, spelen en lekker gek doen.
Maak van je verjaardag een avontuur bij FunZone. Bij FunZone Enschede ben je aanbeland in een van de grootste indoor speelparadijzen van Enschede.

ieder feestje uit hetzelfde basispakket. Je kunt 1 activiteit boeken, maar je kunt ook 2 of 3 activiteiten met elkaar combineren voor een voordelige prijs. Daarnaast kun je ook nog extra eten en drinken toevoegen aan je feestje. Zo kun je jouw feestje precies samenstellen zoals jij wilt voor een onvergetelijke verjaardag!

Kies één activiteit of combineer erop los voor korting:

Speeltuin
Ga samen met mascottes Okke & Pi op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen! Op het horecaterras staat een gereserveerde tafel voor jullie klaar in FunZone stijl met eten, drinken, kleurplaten en gratis Wi-Fi.

Trampolinepark
Het trampolinepark bestaat uit verschillende jumpareas waar je kunt trampolinespringen, tricks kunt oefenen of spelletjes kunt doen. Een kinderfeestje in het trampolinepark is inclusief jumpsokken.

Glow Minigolf
Sla jij een hole-in-one? De Glow Minigolf is een midgetgolfbaan verlicht door backlight. De banen, obstakels en golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt. 

Fun Bowling
Fun Bowling lijkt sterk op de traditionele bowlingbaan, maar dan met meer plezier! Met lichtprojecties op de baan kun je in verschillende thema's en spelvormen bowlen. Uiteraard kun je ook zonder de lichtprojecties spelen voor een traditioneel potje bowlen. Voor de kinderen kunnen de bumpers automatisch ingesteld worden en daarnaast is het dragen van bowlingschoenen niet nodig voor het spelen van Fun Bowling! 

Na afloop staat er in onze horecaruimte een tafel voor je klaar met eten en drinken.

Tip: In onze categorie Uitagenda vind je de leukste uitjes voor elke tijd van het jaar!

Funzone Enschede

De Reulver 120
7544 RT Enschede
Openingstijden Zie website Prijs vanaf €12,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in Twente

Zomervakantie in Twente

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen, dichtbij huis of er op uit. Check hier de leukste zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!