Bioscoop feestje!Terug naar het overzicht

Gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de film? Ga dan naar Kinepolis Enschede!
Jouw kinderfeestje in de bioscoop, hoe tof is dat?! Bij Kinepolis vier je je verjaardag als een echte ster wanneer je je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt voor een Kinepolis Kinderfeestje. Kijk je ogen uit bij een leuke kinderfilm en geniet van een drankje én snackje.Je kunt kiezen uit de onderstaande arrangementen.

Kinderfeestje Filmster | € 9,50 p.p.
Tijdens dit Kinepolis Kinderfeestje voelen jullie je echte filmsterren! Je gaat met je vriendjes en vriendinnetjes niet alleen naar een leuke kinderfilm, maar smult ook nog van een junior popcorn en een drankje.

- Een vette kinderfilm
- Een junior popcorn of een zakje chips
- Een drankje (keuze uit 3 verschillende drankjes)

Kinderfeestje Superster | € 11,50 p.p.
Jij bent de Superster als je dit Kinepolis Kinderfeestje boekt. Je kijkt je ogen uit bij een geweldige film en geniet van een junior popcorn en een drankje. In de bioscoop staat verder een versierde tafel voor jullie klaar en de jarige krijgt een cadeautje. Hoera!

- Een vette kinderfilm
- Een junior popcorn of een zakje chips
- Een drankje (ruime keuze uit 10 verschillende drankjes)
- Een versierde tafel
- Een cadeautje voor de jarige

Let op! Kinderfeestje Superster is beperkt beschikbaar. 

Wil je meer weten over zo'n vet cool feestje? Klik dan snel door naar de website van Kinepolis (via de roze button). Daar staat alles wat je moet weten over de verschillende arrangementen!

Tip: Op onze site vind je nog veel meer leuke kinderfeestjes in en om Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal!

Kinepolis Enschede

Colosseum 60
7521 PT Enschede
Openingstijden Zie website Prijs Vanaf €9,50 boek je al een gaaf kinderfeestje! Vooraf reserveren. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Agenda van Sinterklaas

Agenda van Sinterklaas

Sinterklaas is heel druk in deze periode. Wil jij weten waar de Goedheiligman de komende tijd allemaal te zien is en welke activiteiten hij voor jullie op de planning heeft staan?

Bekijk zijn agenda!