KnutselfeestjeTerug naar het overzicht

Wil jij van je kinderfeestje een groot FEEST maken? Kom dan naar Studio LiVE!
Maak van je kinderfeestje een uniek en onvergetelijk feestje! Kom bij ons langs voor een gaaf kinderfeestje op locatie! Vanaf groepjes van 6 kinderen kun je bij Studio LIVE in Weerselo een kinderfeestje vieren en de leukste creatieve workshops doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Armbandje maken
Ze kunnen kiezen uit allerlei soorten en kleuren leer en kralen. Ook ga je een sieradendoosje pimpen. Liever een sleutelhanger maken? Dat kan ook!

Schilderij maken
De kinderen hebben keuze uit allerlei kleuren verf en ideeën om te schilderen. We schilderen met acrylverf op een canvasdoek van 20x30 cm. 

Textiel pimpen
Maak je eigen tas of etui! Tijdens deze workshops gaan we aan de slag met textielstiften en hebben de kinderen keuze over allerlei soorten materialen zoals lint en vilt.

Macramé
Tijdens deze workshop maken we een mini vlaggenlijn en is er keuze over allerlei kleuren garen en kralen. We leren de kinderen de macramé techniek en helpen waarbij nodig. Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

Er zijn ook te gekke themakisten te huur bij Studio Live voor een gaaf thuisfeestje!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie. 

Tip: de leukste sporten vind je in onze categorie Clubjes!

Studio Live

Bisschopstraat 41b
7595 AS Weerselo
Openingstijden Op afspraak Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Yes! Onze nieuwe gids met meer dan 25 hotspots in de regio is uit! Je vindt hem bij VVV's, campings, bibliotheken en leuke hotspots in Twente.

Check hier onze favorieten!