• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Het leukste feestje van de zomer!
Vakantiekampen

Het leukste feestje van de zomer!


Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Twente óf iets verder weg. Voor overdag of met overnachtingen, er is keus genoeg.

Filteropties

Leeftijd
totaal 17 resultaten
Pagina: 1
totaal 17 resultaten
Pagina: 1

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Twente?

In de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.