Kinder- en jeugdvakantiesTerug naar het overzicht

Op zoek naar een actief en avontuurlijk kamp? Club Adventure heeft een ruim aanbod supergave zomerkampen!
Voor de meest toffe zomerkampen kun je terecht bij Club Adventure in Oldebroek (bij Zwolle) en Overasselt (bij Nijmegen)! Zij bieden kinder- en jeugdvakanties in verschillende leeftijdsgroepen voor 4 of 7 dagen met én zonder overnachting. Hieronder een greep uit het aanbod!

Kindervakanties 5 t/m 8 jaar
Outdoor Kids Camp: een leuk en uitdagend kamp voor de jongste kids met veel beleving, actie en avontuur in de buitenlucht! O.a. goud zoeken, klimmuur, speleobox en spelenkermis. (Oldebroek)

Kindervakanties 8 t/m 10 jaar 
Survivalkamp Nederland: een spectaculaire week vol spanning en uitdaging op het land, te water en in de lucht! O.a. klimbos, jacobsladder, vlot varen en Robinson proeven. (Oldebroek)
Game & Reality Camp: Het is gametime in een vakantie vol games en spellen, zowel de spelcomputer als actief buiten in de natuur! O.a. outdoor games, Virtual Reality, Escape Room en mini-robotjes programmeren. (Oldebroek)
Crea Girls Camp: Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar Crea Girls. O.a. nagels stylen, sieraden maken, schilderen, outdoor games en Sweet High Tea. (Oldebroek)

Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar
Grijze Jager kamp: Ben je een echte fan van de Grijze Jager? Dan is dit zomerkamp, waar je net als Will uitverkoren wordt om Grijze Jager te worden en waar je het ene na het andere avontuur beleeft, helemaal jouw ding! O.a. boogschieten, Hunting Game, klimparcours, Grijze Jagersfeest en meer. (Overasselt)
Just Girls Camp: Ga lekker met een groep meiden genieten van een vakantie met leuke activiteiten en avonturen? O.a. Vlogworkshop, stranddag, Girls in de bush. (Oldebroek)

Tip: Alle kampen in NL zijn ook te boeken als vakantiekamp zonder overnachting. Klik op de roze websitebutton voor een compleet overzicht van alle kinder- en jeugdvakanties!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte van alle leuke tips!

Club Adventure B.V.


Openingstijden Klik voor actuele data via de roze button door naar de site. Prijs Klik voor kosten door via de roze button! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?