Carnavalsoptochten in en om Amersfoort

25 januari 2024
Alaaf...Alaaf...in Amersfoort en omgeving vieren ze ook carnaval! Dus haal je verkleedkleding uit de kast, verf je haar in de gekste kleuren, want het is tijd om mee te feesten met de leukste carnavalsoptochten!
Carnaval start op zaterdag 10 februari 2024 met verschillende feesten voor de kinderen. Haal de clowns, piraten- en prinsessenpakken maar van zolder, verzamel alle schminkkleurtjes, want je kunt weer helemaal los!

Zaterdag 10 februari
Kindercarnaval Achterveld/ De Puupenkoppenland
Start 14.00 uur: Kinderen van de basischool zijn welkom om in hun gekste verkleedkleren mee te feesten in de Moespot in Achterveld. En om

Kindercarnaval Hooglanderveen/ 't Turfgat
Start 13.00 uur: Ga met je zelfgemaakte versierde wagen in optocht door het dorp en aan het eind vier je feest met alle kinderen in De Dissel. De mooiste wagen ontvangt een prijs.

Kinderoptocht Hoogland/ De Hooge Narren
Zorg dat in je gekste outfit op tijd erbij bent, want de optocht start om 13.00 met aansluitend een supercool feest in de Narrenhof (De Faam). 

Carnaval in Soest/ De Narre Knollen
Start 13.00 uur op het Nieuwerhoeksplein. De optocht eindigt bij Café de Oude Enghe waar ook de prijs uitreiking plaats vindt. 

Zondag 11 februari
Carnavalsoptocht Hoogland/Zandkruuergat

De grote optocht start om 13.00. Aansluitend is de prijsuitreiking. 

Carnavalsoptocht in Achterveld/ Puupenkoppenland
Kom kijken naar deze grote optocht in Achterveld. Deze start om 13.00 uur. Ben jij erbij?

Maandag 12 februari
Kindercarnaval in Concordia
Alaaaf!! Nog niet genoeg gekregen van al het feesten? Trek je mooiste caranvalsoutfit dan aan en ga op 12 februari naar Concordia, want dan is het namelijk tijd voor het kindercarnaval! 

Heel veel plezier met de optochten en maak er een mooi feestje van!

Tip: Neem eens een kijkje bij onze schminktips voor inspiratie