Kindermuziekweek bij theater Flint

26 maart 2024
Zelf muziek componeren, met je baby een concert bijwonen, genieten van een acrobatische muziekvoorstelling en meer! Tijdens de Kindermuziekweek van 5 t/m 14 april kun je genieten van allerlei soorten muziek bij theater Flint in Amersfoort. Naar welke voorstelling ga jij?
Kindermuziekweek bij theater Flint
Jongste Componistendag +6
Kids kunnen op 6 april meedoen met muzikale workshops en activiteiten rondom componeren en improviseren. Na afloop is er een muzikale optocht richting de Sint Aegtenkapel voor het afsluitende concert! Dat wordt een topmiddag!

Koro Koro 0,5
Hoe tof is dit? Laat je baby op 7 april kennismaken met muziek tijdens het babyconcert Koro Koro. Er is dans, muziek en magie voor de allerkleinsten! My first concert! 

Peter Pan 6+
Arrrrgh, vlieg op 7 april met Peter Pan mee naar Neverland! Samen met Tinkerbel, Wendy, de Verloren Jongens en natuurlijke de ruige piraten beleef je een spannend avontuur in theater Flint. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Na afloop mag je op de foto met Kapitein Haak, als je durft..... 

Blikvangers +1
Blikvangers is een betoverende voorstelling speciaal voor kinderen van 1-5 jaar! Twee dansers en een muzikant nemen je mee op een opwindende reis in een wereld vol verwondering. Ga 10 april mee op avontuur bij theater Flint en laat je verwonderen.

HEBBES 4+
Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? HEBBES is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Deze toffe acrobatische muziekvoorstelling over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten is op 14 april te zien in theater Flint.

Veel plezier! Naar de website