DierenPark AmersfoortTerug naar het overzicht

Sta oog in oog met een leeuw, klauter zelf als een aap en leer veel over allerlei dieren!
Wanneer je Amersfoort bezoekt mag een bezoek aan DierenPark Amersfoort niet ontbreken! Vaar langs de giraffen, wolven en zebra's,  klim over de beren, sta oog in oog met levensgrote dino's of begeef je in het hol van de leeuw bij de Stad der oudheden. 

Klim alles-route
Probeer de Klim Alles-route. Als een aap klim jij boven, onder en zelfs tussen de dieren. Met deze leuke route sta je oog in oog met de dieren en beleef je het park op een wel héél bijzondere manier.

Megagrote speeltuin
In het dierenpark is een supergrote speeltuin aanwezig. Terwijl volwassenen heerlijk op het grote terras zitten kunnen de kinderen zich lekker uitleven en klimmen, klauteren en glijden in deze  grote speeltuin. 

Nieuw
Vanaf de voorjaarsvakantie bezoek je de Woudwachter op de Kwetterterp. De Woudwachter is gek op de Nederlandse natuur, maar in het bijzonder op Nederlandse vogels. Boven op zijn terp ontdek je spelenderwijs alles over onze fluitende vrienden, terwijl de vogels om je heen kwetteren.

Er is nog veel meer te zien en te beleven in DierenPark Amersfoort. Klik op de roze websitebutton voor het hele programma of om tickets te kopen.

Tip: Meer kinderactiviteiten met dieren vind je op Kidsproof.nl

Dierenpark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amerfoort
Openingstijden Kijk op de website van DierenPark Amersfoort Prijs Kijk op de website van DierenPark Amersfoort Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod