Het Groene HuisTerug naar het overzicht

Bij het Groene Huis kun je terecht voor allerlei informatie en aktiviteiten op landgoed Schothorst.

Het Groene Huis is gelegen op Park Schothorst. De Middeleeuwse boerderij, het Middeleeuws Erf, het Sibbehuis, de schapenstal, de sterrenwacht, het bijenhuis en het gebouw van tuindersvereniging De Breede Morgen zijn allemaal gelegen in het prachtige park.

En er wordt van alles georganiseerd, zoals de Vikingweekenden op het Middeleeuws erf, allerlei speurtochten en natuurbeleveningskaarten die te downloaden zijn van de site en te lezen in de groene agenda met allerlei activiteiten.

Elke woensdagmiddag wordt er op het Middeleeuws Erf een activiteit georganiseerd onder leiding van een middeleeuwse gastvrouw. Bezoekers kunnen de activiteiten op het Middeleeuws Erf bekijken en er zelf aan meedoen. Dit is zowel voor kinderen als voor de ouders leuk en leerzaam. De toegang is gratis.

Leuke locaties om te wandelen met je kids vind je bij Kidsproof

Het Groene Huis

Schothorsterlaan 21
3822 NA Amersfoort
Openingstijden klik op de roze button voor de openingstijden Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod