• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Nederlands TegelmuseumTerug naar het overzicht

Ontdek het Nederlands Tegelmuseum tijdens een speurtocht en maak kennis met oer-Nederlandse cultuur!
Het Nederlands Tegelmuseum toont de grootste en meest veelzijdige collectie Nederlandse wandtegels en tegeltableaus. Van de late middeleeuwen tot hedendaagse keramiek! Ook voor kids is er van alles te beleven, maak kennis met een stukje oer-Nederlandse cultuur.

Vijf eeuwen kunst, cultuur en geschiedenis smelten samen. Nederland heeft een unieke plaats in de geschiedenis van tegels, tegeltableaus en keramiek. De tegels vertellen ons veel over het leven van onze voorouders en vormen zo een spiegel van onze geschiedenis.

Doe mee aan de speurtocht en ga op ontdekkingstocht door het museum! Bekijk diverse interessante films en doe mee aan activiteiten. Beschilder jouw eigen tegeltje!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Neem ook eens een kijkje op de Blogpagina en ontdek leuke uitjes, tips en inspiratie

Het Nederlands Tegel Museum

Eikenzoom 12
6731 BH Otterlo
Openingstijden Dinsdag t/m zondag en op feestdagen van geopend van 13.00 - 17:00 uur Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

24x Zomervakantie-uitjes door heel Nederland

Wij hebben 24 extra leuke uitjes door het hele land voor je verzameld. Voor als je een keer een dagje verder weg wilt. Of op vakantie bent in eigen land. Met deze tips vliegen de zes weken schoolvakantie zo voorbij!

Bekijk ze hier allemaal!