Monkey Town AmersfoortTerug naar het overzicht

Leef je uit in het Funhouse of speel een potje lasergamen met je vrienden bij Monkey Town Amersfoort!
Kom jij ook lekker spelen bij Monkey Town Amersfoort, een superleuke indoor speeltuin voor kinderen in verschillende leeftijden! Weet jij wat je bij Monkey Town Amersfoort allemaal kan doen?

Funhouse
Ben jij ook zo snel en goed in klimmen, kruipen en klauteren? Bij Monkey Town hebben kan jij je helemaal uitleven op het mega klimtoestel. Of verstoppertje spelen met je vriendjes en vriendinnetje. Durf jij ook van de toffe glijbanen? Of ga je toch liever via de elastieke klimtoren naar beneden? De funhouse is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lasergamen
Ready, set, GO! Stap samen met je vrienden in de donkere arena, de arena is verlicht met blacklights en spots. Samen met je team probeer je het andere team uit te schakelen. Gewapend met een laserpistool sluip je langs de obstakels en richt je de lasergun op je tegenstanders. Heb jij samen met jouw team binnen de tijd van circa 8 minuten het andere team uitgeschakeld en de meeste punten behaald? Dan hebben jullie gewonnen! De minimale leeftijd voor Lasergame is 5 jaar. 

Peuterzone
Er is ook gedacht aan de allerkleinste bezoekers. Voor deze aapjes is er een speciale Peuterzone. De Peuterzone is alleen toegankelijk voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen lekker rustig kruipen, klimmen, glijden en in de ballenbak spelen!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In onze blogs delen we onze favoriete uitjes en adressen in en om de regio Amersfoort en Gelderse Vallei, neem een kijkje!

Monkey Town Amersfoort

Middelhoefseweg 10
3819 AA Amersfoort
Openingstijden Zie roze websitebutton. Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod