Sloepverhuur VathorstTerug naar het overzicht

Heerlijk varen in een sloep, niet hoeven te roeien en geen herrie, ontdek de mooie omgeving!

Op unieke wijze vaar je door hartje Vathorst!

Het waterrijke karakter van de wijk in Vathorst biedt geweldige mogelijkheden om eens heerlijk te ontspannen op het water. Je krijgt een totaal ander zicht op de wijk en kunt genieten van de rust tijdens het varen met het sloepje van Sloepverhuur Vathorst. De Laak is visrijk water en heeft een ondiep karakter wat de veiligheid om te varen ten goede komt.

De sloep
Sloepverhuur Vathorst vaart met een polyester sloepje van vier meter. De sloep is geschikt voor maximaal zes personen en is door zijn omvang makkelijk wendbaar. Je vaart met een 55 LBS electro-motor die in de praktijk een snelheid zal halen van maximaal acht kilometer per uur. Je kunt zo'n drie uur achter elkaar varen en op het water vertoeven zonder last te hebben van uitlaatgassen of lawaai. Reddingsvesten voor zowel ouder als kind, zijn bij de prijs inbegrepen bij Sloepverhuur Vathorst.

Voorwaarden
- Minimaal één persoon van 18 jaar of ouder.
- Sloepverhuur Vathorst hanteert een te borgstelling van 50 euro.
- Je gaat verantwoordelijk om met het gebruik van de boot en meldt eventuele schade aan de verhuurder.

Meer actieve kinderuitjes vind je op Kidsproof.nl

Sloepverhuur Vathorst

Durgerdamhaven 8
3826 BR Amersfoort
Openingstijden

De sloep is te huur van maandag t/m zondag.

Prijs Enkele huur van de boot bedraagt € 17,50 per uur, met kapitein € 27,50 per uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantietips!

Herfstvakantietips!

Het is herfstvakantie! Even wat tijd met de kinderen doorbrengen, een boswandeling maken of een leuke locatie bezoeken die coronaproof is. We hebben weer een paar toffe uittips, maar ook thuistips voor je verzameld.

Naar de leuke tips