Biodanza kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Plezier beleven in beweging, dans, spel en avontuur op muziek, dit kan bij een dansfeestje Biodanza.
Biodanza voor kinderen is een spel op muziek. Het is geschikt voor zowel meisjes als jongens.

De kinderen beleven een avontuur op muziek en worden op een positieve manier door dansspelletjes uitgenodigd expressie te geven aan hun emoties waardoor hun fantasie en creativiteit wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen zij een rijkere identiteit ontwikkelen en leren dat samenwerken leuk kan zijn.

Binnen deze samenwerking leren kinderen elkaars non-verbale signalen beter herkennen en op een natuurlijke speelse manier op elkaar reageren. Er ontstaat meer openheid in de houding en het contact met anderen.

Clarine Huizenga komt graag een Kinderbiodanzales geven op het kinderfeestje van je dochter of zoon en met elkaar maak je er een mooi feestje van!

Er zijn mogelijkheden voor een feestje thuis of op een andere locatie (in overleg) voor minimaal 6 tot 8 kinderen voor kinderen van ongeveer 4 tot 8 jaar.

Voor meer dansfeestjes voor kinderen kijk je op Kidsproof Amersfoort.

Biodanza for Harmony


3813 Amersfoort
Openingstijden

Kijk voor de actuele tijden en prijzen op de website van Biodanza

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek de leukste tips!

Ontdek de leukste tips!

Binnenkort is het voorjaarsvakantie. Heerlijk een paar dagen vrij en veel leuke dingen doen met de kids in regio Amersfoort & Gelderse Vallei! Wil jij als eerste op de hoogte blijven van al die leuke tips? Schrijf je dan nu in.

Tips & Inspiratie