Boerderij Pret KinderfeestTerug naar het overzicht

Boerderij Pret in Ermelo is een in & outdoor speeltuin waar je een fijn kinderfeestje kunt vieren.
Lekker spelen in de in & outdoorspeeltuin. Probeer het ballenbad, spring op het springkussen of ga klimmen op en door de klimnetten. Kruipen door de gangenstelsels en tunnels, of ga gierend suizen van de rodelbaan. Bij Boerderij Pret kun je voor een actief kinderfeestje prima terecht!

Voor de allerkleinsten tot 4 jaar biedt de softplayhoek met een eigen ballenbad veel speelse mogelijkheden. Terwijl de kinderen op onderzoek uitgaan, kun jij rustig genieten van een hapje en drankje in een sfeervolle omgeving. Vanaf je zitplaats kun je de kinderen goed in de gaten houden.

Het is ook mogelijk met de huifkar met tractor ervoor een rit te maken door de omgeving.

Boeren met de Boer (minimaal 6 kinderen).
De kinderen krijgen met dit arrangement een kijkje in het leven op de boerderij. Samen met de boer of boerin worden de dieren op Boerderij Pret bezocht, gevoerd en verzorgd. Ze hebben paarden, schapen, kippen en de zogeheten mini-koeien. 
 
De kinderen leren wat over al deze verschillende dieren, en moeten ook echt zelf de handen uit de mouwen steken! En voor de echte liefhebber is er de mogelijkheid om met de boer een stukje mee te rijden op de trekker!

Lasergamen 2.0
Je kan ook Lasergamen! In de voormalige boerderijschuur hebben ze een spannende scene gebouwd, met attributen die op de boerderij gebruikt worden. Overdekt  .. dus geschikt voor elk weertype.

Klik voor meer info of om te reserveren op de roze button. 
 
 

Boerderij-Pret

Oude Telgterweg 251
3853 PG Ermelo
Openingstijden Klik door naar de website van Boerderij-Pret voor de actuele tijden en prijzen Prijs Klik op de roze button voor de actuele prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!