IJssalon De SpatelTerug naar het overzicht

De Spatel: een ijsbeleving op een toplocatie met prachtig uitzicht op de oude botterhaven.

Ijssalon De Spatel in Spakenburg is een plek waar je kan ontspannen met een ijsje, gezellig een kopje koffie kan drinken, of onder het genot van een milkshake kan bijkletsen met een vriend of vriendin.

Elke dag bereiden ze bij De Spatel met de beste Italiaanse grondstoffen de lekkerste ijssoorten in eigen ijskeuken. De absolute toppers zijn MonChou, Spakenburgse Jan-Hagel en Yoghurt en voor de kinderen zijn de smaken Smurf en Unicorn onmisbaar.

Daarnaast vind je hier in het hoogseizoen altijd minimaal vijf soorten sorbetijs, zodat je ook met een koemelkallergie of lactose-intolerantie kan genieten van ons heerlijke ijs.

Van het ambachtelijk bereide schepijs worden ook ijstaarten gemaakt. In het voor- en naseizoen maken worden er ijsbonbons gemaakt. Deze bestaan uit zacht ijs met vier verschillende chocolade coatings. Een echte verwennerij als nagerecht of gewoon lekker bij een kopje koffie.

Met ‘Het ijsbarretje’ heb je je eigen ijskar op locatie. Kies twee smaken en serveer zelf de ijsjes aan je gasten. Het ijsbarretje is verkrijgbaar vanaf 20 tot aan 120 personen en blijft maar liefst zes uur gekoeld.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Mink's IJssalon De Spatel

Oude Schans 25
3752 AG Spakenburg
Openingstijden Klik door naar de website van De Spatel voor de actuele tijden en prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste thema- en speelparken in Nederland

De leukste thema- en speelparken in Nederland

Roetsjen in een achtbaan, oog in oog staan met loslopende apen of wandelen door een blotevoetenpark. Ze zijn er de hele dag zoet: een dagje in een attractie-, thema-, speel- of dierenpark. Kinderen (en wij stiekem ook) zijn er gek op.

Daar wil je naartoe!