• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

1 april: 10 tips om je kind in de mailing te nemen!

14 maart 2024
YAY! 1 april!! Wij nemen deze dag graag onze kids in de mailing....klinkt niet aardig maar deze grappen kunnen ze vast waarderen! Of zullen zij jou te slim af zijn?
Ok, wij hebben ze niet allemaal zelf bedacht en ook nog lang niet allemaal uitgeprobeerd, maar deze lijken ons toch wel érg grappig... wij gaan ouders gaan zeker punten scoren voor de druiven in paaseitjespapier, zullen de kids de lol ervan inzien?

Welke grap haal jij uit vandaag? Of ben jij degene die in de maling genomen wordt?

1 april grappen:

1. Pak druiven in van die mooie glimmende chocolade ei papiertjes. Een stuk of 20 in een zak doen en zeggen dat de kinderen zoveel mogen snoepen als ze willen!

2. Houden ze meer van lolly's? Een klein stronkje broccoli op een stokje met een mooi glimmend papiertje erom waarderen ze vast!

3. Schroef de dop van de fles shampoo, (zo'n dop met een gaatje erin waar je de shampoo uit knijpt), doe wat huishoudfolie over de opening van de fles en draai de dop er weer op. En nu maar wachten tot ze hun haar willen gaan wassen... werkt vast ook heel goed met een fles handzeep!

4. Een plak ontbijtkoek een beetje kneden en modelleren en voila, het lijkt wel of iemand een poepje heeft gedaan......oei, wat ligt daar nu in je slaapkamper?

5. Knip spinnen en ander ongedierte uit zwart papier en leg ze op.. ontbijtbordjes, kussen, stapeltje schone kleren... Plak ze op een stuk fruit! Gegarandeerd een schrik moment! :)

6. Naai de sokken van je kinderen dicht

7. Stop krantenproppen in de neuzen van de schoenen of iets slijmerigs in een zakje!

8. Lekker glaasje limonade schatje? Maak van die glibberige jelly pudding en doe deze in limonade glaasjes. Ojee, nu stoot je een glas per ongeluk om!! Niets aan de hand, het loopt er niet uit! 

9. Wie heeft er vroeger niet achter een bosje gezeten met een touwtje in de hand... om de portemonnee die daaraan vast zat snel weg te trekken wanneer een voorbijganger deze probeerde te pakken? Zie je jezelf al zitten in je achtertuin, wachtend tot je kind het briefje van 5 euro die leuke speelgoed auto wil pakken?

10. Wel eens geprobeerd te drinken met een rietje waar gaatjes in de zijkanten zitten? Gaat niet! Prik in een stuk of 10 rietjes hele kleine gaatjes, stop ze terug op de plek waar ze altijd liggen en vooruit, vandaag mag het drinken bij het ontbijt met een rietje worden gedronken!

En nu maar hopen dat je kids niet boos op ons zijn, maar dat jullie er met z'n allen smakelijk om kunnen lachen thuis! Naar de website