9 Herfstvakantie kampen in Amsterdam op een rij

17 september 2020
Nog even en we hebben herfstvakantie. Heb je nog geen plannen? We hebben super leuke, creatieve, actieve en sportieve kampen voor je verzameld!
Herfstvakantie kamp

Musical4Daagse 6+
Zing, dans en acteer jij graag? Meld je dan vlug aan voor de Musical4daagse in de herfstvakantie. In 4 dagen leer jij te schitteren op het podium in een echte musical en voor een echt publiek! Ervaring niet nodig.

Sport4kidz Adventure kamp
Lekker sporten & op avontuur? Schrijf je dan snel in voor 1 of meerdere dagen Adventure kamp van Sport4Kidz. Vlotten bouwen, gps tochten, boogschieten, survivallen en nog veel meer activiteiten worden georganiseerd!

Herfstkamp bij ART Zuid ( VOL)
De hit van de zomer, dus grijp snel je kans deze herfst: Het ARTZUID ART CAMP! Jouw knutselaar wordt hier een echte kunstenaar! In 5 dagen ga je leren over kunst en vooral veel zelf creatief aan de slag met allerlei materialen.

Lekker actief en stoer kamp
Het herfstvakantiekamp van UP Events is zoveel mogelijk buiten, actief, creatief, fun en avontuurlijk! Bubbelvoetbal, lasergamen, escape rooms, muziek maken, graffiti, Robinson Crusoë.... Echt één groot kinderfeest!

Kamp op een Happy Island
Ga je mee op Kids Retreat op een Happy Island? De dagen worden gevuld met creatieve en ontspannen workshops. Tie dyen, pizza bakken, sieraden maken, cupcakes versieren, maar ook mediteren, yoga en meer. Te gek toch!

Voor actieve Apekoppen
Voor apekoppen tussen de 4 en 9 jaar organiseert Monkeymoves dit apeleuke en sportieve kamp. Naast vriendjes maken ga je ook allemaal sporten uitproberen. Voetballen, dansen, volleyballen en nog veel meer!

Maak je eigen game
Gamen is enorm populair en veel kinderen doen het. Maar hoe wordt zo'n game eigenlijk gebouwd? Dat leren kids deze herfstvakantie tijdens het 4 of 5 daagse Lyceo CodeLab Junior! Op locatie in Amsterdam of thuis online.

Op ponykamp!
In de herfstvakantie kun je 5 dagen lang paard of pony rijden, knuffelen en poetsen! Lekker de hele dag bezig op die prachtig gerestaureerd locatie van de Hollandsche Manege midden in de stad. Met een pimpmyponyfashionshow!

Voor muziek- en dansfans
Ben je tussen 6 en 12 jaar en dol op muziek, dansen en theater? Doe dan deze vakantie mee met de herfstschool van Aslan Muziekcentrum! Van DJ en streetdance tot capoeira en darbuka. Het wordt weer zo te gek!

Nog meer kampen
Ben je benieuwd welke kampen er nog meer zijn in de herfstvakantie? Snuffel dan eens door onze nieuwe 'Op kamp' categorie op de site. Daar houden we het hele jaar bij welke kampen er worden georganiseerd.


Liesbeth & Dies