• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6 keer indoor trampoline springen

26 februari 2024
Wij zijn een gat in de lucht gesprongen om deze super indoor trampoline plekken voor jou te testen. Weer of geen weer, trampolinespringen is altijd leuk. Ga mee en jump!
Jump-xl

Jumpsquare Amsterdam Noord
Bij Jumpsquare spring je niet zomaar in het rond. Voel je gewichtloos en vrij op de trampolines, ga het duel aan in de Dogeball arena of maak je eerste backflip. Ga los op ruim 400m² aaneengesloten trampolines, spring tegen de muren omhoog bij de Walk Wall of maak vette dunks bij de Slam Dunk. Jumpsquare heeft allerlei waanzinnige attracties en interactieve trampoline spellen!VROG

Het gigantische trampolineveld van VROG loopt door over de muren. Recht omhoog! Je bepaalt hoe en waar je beweegt: spring van vierkant naar vierkant, katapulteer jezelf naar grotere hoogten dan je ooit voor mogelijk had gehouden Wil je het liefst elke week? Bij VROG zijn er wekelijkse trainingen vanaf 6 jaar oud. Voor elk niveau is freerunning mogelijk. PS; Kleintjes (2-5 jaar) kunnen wekelijks terecht bij MINI-VROG.
Jumpsquare
In voor een goede jumpsessie? Dan ben je bij Jumpsquare in Amstelkwartier aan het goede adres! “Gewoon”freestylen in de Fun Area of hoog hoger hoogst in de Trick Area. Voor de evenwichtigen onder ons is er de Slackline; degenen die houden van tref-en basketbal kunnen zich uitleven in de Sport Area. Voor de mini jumpers is er op zaterdag en zondag tussen 10 en 12 Mini Jump, uitsluitend voor kinderen tussen de 2 en 9 jaar. (1 begeleider gratis)
Fun Center Amstelveen
In het Fun Center Amstelveen kunnen jong en oud zich uitleven op meer dan 30 trampolines, 2 dunking zones, een tumbling baan en een foam pit. Uitgesprongen? Misschien heb je nog zin in een potje lasergamen of wil je met je vriendjes en vriendinnetjes karaoke doen. Fun Center Amstelveen is hèt recept voor een supergezellige en sportieve dag.
StreetJump
Salto vooruit, salto achteruit. Bij StreetJump in Diemen kun je eindeloos oefenen op een van de trampolines. En dan ben je er nog niet. Voor de echte dare devils is er de walk wall en de 4 meter hoge jump tower. Of de foampit waar je vanaf de schuine of waterfall trampolines in kunt vliegen. Voor de stuiterballen tussen 2 en 7 jaar is er Mini Jump. Garantie voor een dagdeel plezier met de hele familie!
FunZone
Laat je coolste tricks zien bij FunZone! In één van de grootste trampolineparken van Nederland kunnen kids samen met hun vrienden of alleen zich uren vermaken. Er zijn veel verschillende area's waar je kunt springen. FunZone is voor kinderen vanaf 2 jaar. Jumpers van 2 t/m 7 jaar zijn verplicht om een ouder/begeleider mee te nemen.

Naar de website