12 Toffe kinderfeestjes voor jetjes en jobjes in Amsterdam

17 januari 2023
Is jouw jarige Jobje of Jetje eind vorig jaar of binnenkort jarig? Dan moet er vast een feestje gevierd worden en natuurlijk een traktatie komen! Check onderstaande tips voor toffe feestjes!

Feestje met heel veel fun

Bij Fun Center Amstelveen kun je heel veel fun maken tijdens jouw kinderfeestje. Onbeperkt jumpen op dertig trampolines, lasergamen in New York en karaoke op TikTok hits én met goodiebag en gadget. Heb jij er ook al zin in?

Actief en stoer feestje

Lasergamen, boogschieten en archery tag zijn één van de vele leuke activiteiten die je kunt doen tijdens je kinderfeestje bij UP Events Kids. Inclusief zakje chips onbeperkt limonade!

Graffiti feestje

Wat is supercool feestje is dit! Je kunt samen met je vriendjes een eigen graffiti kunstwerk maken. Leer alles over graffiti en krijg een rondleiding waar je te gekke graffiti ziet. Vier je feestje bij Graffitifun!

Aloha party

Ga je liever lasergamen, bowlen of Glow in the dark Minigolf spelen, of een combi hiervan of gewoon alle drie? Het is drie dubbel feest bij Aloha! Krijg 10 procent korting met de code KIDSPROOF2022.

Nieuw: Funparty Gold Edition

Gewapend met harnas, helm en lifeline gaan de jarige en alle vriendjes op pad in Funmania Aalsmeer! Verleg je grenzen in dit te gekke Funpark vol klim-, klauter- en sportobjecten. Cool!

Tropische verjaardag

Ga met je feestje over de grens in het Tropenmuseum! Kies een thema en maak samen een tocht over de wereld. Ontdek Suriname, de verjaardagen in andere landen en allerlei mooie kleuren!

Klim- en klauterfeestje

Jarig zijn is al een feestje, maar The Little Gym zorgt voor een nog groter feest! Speel de leukste spelletjes, klim en klauter in de gym en doe mee met andere leuke en sportieve activiteiten.

Feestje in de Kookschool

Pizzafeest, leren hoe je pasta maakt, zelf sushi kunnen maken of hou je meer van zoetigheden bakken en kies je voor een cupcake of koekjes bakfeest? Het kan allemaal bij Kookstudio Tompouce!

Feestje in het museum

Maak met je vriendjes en vriendinnetjes een tijdreis door de 17e eeuw! Bij Ons' Lieve Heer op Solder bezoek je gangen, trappen, kamers en keukens, en ontdek je waar kinderen vroeger mee speelden.

Kinderpartijtje vol actie

Bij Move Amsterdam leer je alles over beweging, kun je racen in een simulator en een auto feestelijk versieren! Elk themafeestje zit vol met mobiliteit en toffe opdrachten. Interactief en uitdagend!

Joods kinderfeestje

Maak samen kennis met de Joodse religie en cultuur in het Joods Museum junior. Bak een feestchalle in de keuken, maak muziek in de muziekkamer en kies uit een van de twee feestjes!

Trampoline & Freerun Feestje

Jump party, Ninja Party, Freerunning Party of een combi van trampoline en freerunning....op de nieuwe te gekke Urban Hotspot locatie van VROG in het centrum kun je helemaal uit je dak gaan!

Nieuw op de site!

Op zoek naar een actief kinderfeestje op eigen locatie? Bij 123fun.nl kun je kiezen uit toffe feestelijke activiteiten als, Silent Disco (onze favoriet), Lasergame, Glow Sports, Archery Tag, en nog veel meer!

Traktaties

Er is er een jarig, hoera' en dat betekent: trakteren! Ga je voor een gezonde, een zoete, een knutseltraktatie of een zonder gluten? We hebben een hoop inspiratie voor traktaties voor je op een rijtje gezet! Smullen maar!

Feestjes, feestjes en feestjes

Wat zijn er toch veel supertoffe feestjes! Op onze kinderfeestjes-pagina vind je alle verjaardagfeestjes in en om Amsterdam. Tip: laat je kind door de feestjes struinen en haar/zijn top 5 samenstellen!

Kostuums maken

Tijdens de Sunday Specials bij AJTS leren kinderen dat er meer komt kijken bij een toneelstuk dan acteren. Op 22 januari liggen er papier, lijm en vilt klaar voor het maken van eigen kostuums! Naar de website