4 Lekkere Pannenkoekenrestaurants in Amsterdam

14 maart 2023
Of het nu voor ontbijt, lunch, avondeten of gewoon als tussendoortje is, wij zijn dol op pannenkoeken! Er zijn een hoop leuke pannenkoekenrestaurants te vinden in Amsterdam. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.
Pannenkoek
Pancakes! Amsterdam
Heb je zin in een eenvoudige pannenkoek, of ga je liever voor een wat luxere variant? Alles is mogelijk in dit restaurant! Je kunt hier ook zelf een pannenkoek samenstellen. Dat wordt heerlijk smikkelen in een fris, kindvriendelijk en inspirerend interieur. Reserveren is hier helaas niet mogelijk.



Stadscafé de Pannenkoek
Midden in Amstelveen vind je Stadscafé de Pannenkoek. Op het menu staan pannenkoeken voor zoete snoetjes, hartige harries, fruit fanaatje en smul(p)aapjes! Veel honger? Ga dan voor onbeperkt pannenkoeken eten! Zoveel pannenkoeken als je op kan, met verschillende toppings als spek, kaas, appel-kaneel-blokjes, jam, vruchtenhagel, Nutella en Smarties.



The Pancake Bakery
The Pancake Bakery is het bekendste pannenkoekenhuis van Amsterdam. Je vindt dit restaurant vlakbij het Anne Frank Huis en de Westerkerk. Op de menukaart staan kinderpannenkoeken, reuze omeletten, poffertjes, traditionele pannenkoeken (hartig en zoet) en specialiteiten voor de pannenkoeken expert! Dat wordt smullen!



Pannenkoekenhuis Candela
Vind jij duurzaamheid belangrijk? Dit restaurant serveert ambachtelijke Fairtrade pannenkoeken. De pannenkoeken worden zoveel mogelijk bereid met biologische en verse ingrediënten. Je kunt hier ook je kinderfeestje vieren, leuk!

Naar de website