Leuke Paasactiviteiten in 2019!

15 april 2019
Op zondag 21 en maandag 22 april is het weer Pasen! En dat betekent dat jij op veel verschillende plekken in Amsterdam terecht kunt voor leuke activiteiten. 

Heb je nog geen plannen? Neem een kijkje hieronder; wij hebben allerlei leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet!
Pasen op de Pluktuin
Op Eerste én Tweede Paasdag wordt er van alles georganiseerd bij Zomerbloemenpluktuin. Schilder een vaasje, zoek eieren of geniet van een lekkere Paasbrunch!

Easter Egg Hunt bij Pulitzer
Bij Pulitzer kun je ook dit jaar weer op zoek naar de Paashaas en zijn verloren eieren. Ben jij de gelukkige vinder van één van de drie Enorme Paaseieren? Dan win je een leuke prijs!

Pasen in Haddock
De Paashaas komt ook langs bij Haddock en hij laat vast eieren achter. Kom jij helpen zoeken? Uiteraard is er ook een heerlijke Paasbrunch!

Zoek een gouden ei in het Museumkwartier 
In het Museumkwartier springen er op zaterdag 20 april paashazen rond met mandjes vol paaseitjes! Kom jij met je familie de paashazen zoeken en de eitjes proeven? En grabbel jij een Gouden Paasei uit de mand, dan heb je prijs! 

Pasen bij Ginger & Ale
Ook bij Ginger & Ale is er genoeg te doen. Je kunt meedoen aan een Paashaas speurtocht, lekker komen knutselen, koekjes bakken en meer. Er is zelfs een springkussen!

Lammetjesdag bij Stal Landslake
Lijkt het je leuk om lammetjes te begroeten, te aaien en te knuffelen? Bij Stal Landslake Hereford staat Tweede Paasdag in het teken van de lammetjes!

Ons' Lieve Heer op Solder Paasbrunch
Yumm! Bij Ons' Lieve Heer op Solder mag je nadat je je eigen Paasplacemat hebt gemaakt genieten van lekkere paashapjes. Voor de jongste kinderen is er ook een lieveheersbeestjes speurtocht.

Paasactiviteiten in de Fruituinen
Rond Pasen kun je in de Fruittuinen van West meedoen aan verschillende activiteiten. Kom appeltaart bakken met Pippi Langkous en geniet van een pizza tijdens de Pizza avond!

Pasen in het Moco Museum
Het Museumplein is een ideale spot om gezellig te picknicken met Pasen! Is je mandje gevuld met eieren? Het grootste paasei vindt je bij het Moco Museum.

Paasactiviteiten in Het Scheepvaartmuseum
Maak een ritje in de zweefmolen of ga naar de theatervoorstelling van Het Muizenhuis! Met Pasen wordt er van alles georganiseerd in Het Scheepvaartmuseum.

Pasen in de sneeuw
Vier je Pasen liever in de sneeuw? Dat kan! Op 21 én 22 april staat SnowPlanet in het teken van Pasen. Geniet van een heerlijke Paasbrunch of PaasBBQ.