5 tips voor ouders met drukke peuters

12 november 2021
De meeste peuters zijn druk, dat hoort nou eenmaal bij de leeftijd. Maar sommige peuters bruisen zoveel van de energie dat het fijn is om ze zo nu en dan even flink uit te laten razen. Wij hebben een paar fijne eropuit-tips voor je! Lees je mee?
Peuterenergie voor drie

Spelen bij Ballorig

Wil jouw kind graag lekker klimmen, klauteren, glijden en spelen? Ga dan naar Ballorig Gaasperplas!
Hier kun je ook heerlijk terecht als het buiten wat minder lekker weer is. Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Als ouder of begeleider kun je een kopje koffie drinken in het restaurant waar goed overzicht is over de diverse speeltoestellen. En ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Plonzen maar

Heb jij een klein waterratje? Dan is samen even lekker een uurtje gaan zwemmen super om te doen. Je kunt kiezen uit vrijzwemmen, maar samen met je zwemmen met je baby of peuter onder deskundige begeleiding kan ook. Er is volop keuze in Amsterdam! Denk hierbij aan Bijlmer Sportcentrum, Sloterparkbad, Het Zuiderbad en Het Marnixbad. Nog meer zwembadfun vind je hier!Monkey Town

Hoe superleuk is dit indoor speelparadijs! Bij Monkey Town Amsterdam en Money Town Diemen kun je lekker glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak, voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi en nog veel meer! Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek die extra overzichtelijk is ingericht. En op doordeweekse dagen zijn er de voordelige peuterochtenden!

Speelboerderij Elsenhove

Een combinatie van een kinderboerderij met een avontuurlijke én een natuurlijke speeltuin!
Bij Speelboerderij Elsenhove vind je allerlei boerderijdieren, een grote avontuurlijke én natuurlijke speeltuin en de mogelijkheid om veel over natuur, milieu en duurzaamheid te leren. Regelmatig organiseren ze ook leuke activiteiten.

Natuurpark de Omloop

Als liefhebber van de natuur kies je voor lekker eropuit gaan naar Natuurpark de Omloop in de natuur met de kids!
De Omloop is een natuurpark in Diemen-Noord. Er is geprobeerd de natuur zo veel mogelijk ruimte te bieden door het creeëren van natuurlijke oevers. Hier kan je kikkers, padden en eenden spotten! Het is een mooi wandelgebied. In het grasland kan je de Dexters (runderras) zien grazen. Voor de kids is er een echte natuurspeelplaats!
Op onze clubjespagina kun je ook nog allerlei tips vinden om jouw energierijke peuter lekker in actie te laten komen. En volg je ons al op facebook en instagram? Daar vind je vaak de laatste uitjes en nieuwtjes. Onze nieuwsbrief is ook heel fijn om in je inbox te ontvangen, elke keer weer met een ander thema!