ABOV AmsterdamTerug naar het overzicht

ABOV Amsterdam, een boxing gym voor iedereen toegankelijk en waar het vooral leuk is om te trainen (9+).
De bokstraining is intensief en zeer gevarieerd. De trainers hanteren geen specifieke volgorde in de training. De creativiteit van de trainer maakt dat de lessen spannend blijven. Elke training is anders.

De training is klassikaal waardoor sociale contacten en vriendschappen kunnen ontstaan. Als je de sportschool verlaat voel je dat je een complete training hebt gehad. Je zult zien hoe snel je vordert. 

Vanaf je 9e jaar kun je bij ABOV terecht om de beginselen van de bokssport te leren. Er wordt niet hard geslagen (dat mag niet eens). Wel leer je de technieken, reageren, verdedigen. Vanaf je 11e jaar mag je wedstrijdboksen.

Lijkt het jou ook leuk om te gaan boksen? Een proefles/losse training (max. 1 keer) is  €10. Kijk dan snel op de site!

ABOV

Amstelkade 13
1078 AB Amsterdam
Openingstijden Maandag t/m vrijdag (NIET op woensdag) geopend van 14.00 tot 21.00 uur. Verschillende tijdstippen zijn gereserveerd voor lessen, zie de site. Prijs 8-17 jaar €240,00 voor 1 jaar, abonnement afhankelijk van aantal maanden en hoeveel keer per week, zie site Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen