Capoeira les!Terug naar het overzicht

Wil jij ook ontdekken wat Capoeira is en dit zelf leren? Kom dan naar de lessen van Batuque Capoeira!
Capoeira is een uniek Braziliaans spel van vechtkunst, acrobatiek en muziek. Capoeira is dan ook een bevrijdend spel dat de wereld (letterlijk) op zijn kop kan zetten!

Capoeira heeft een bijzondere aantrekkingskracht want het zit boordenvol energie en plezier. Ook voor kleinere kinderen is Capoeira leuk om te doen, want het zit vol vrolijke trucjes en percussie. Maar het belangrijkste effect van capoeira is de positieve energie en actieve sfeer!

Elke week geeft Batuque Capoeira les in het beoefenen van Capoeira in heel Nederland. Sommige lessen zijn speciaal voor kinderen (5-12 jaar). Op woensdag wordt deze les in Amsterdam gegeven. Kom een keer langs voor een losse proefles!

Kijk op de site voor meer informatie over Capoeira, Batuque Capoeira en voor leuke filmpjes en foto's!

Capoeira Events

Bankastraat 18
1094 ED Amsterdam
Openingstijden Kinderles: elke woensdag van 16.30 - 17.30 uur Prijs Zie de site voor een tarievenoverzicht. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen