GV DOS AmsterdamTerug naar het overzicht

Eén van de meest ervaren gym- en turnverenigingen van Amsterdam! 3+
Kom  gymmen en turnen, van superjong tot al wat ouder, meisjes en jongens, iedereen is welkom. Op veel plaatsen in Amsterdam volg je lessen met veel plezier!

Meisjes en jongens vanaf 3 jaar
Onder leiding van een ervaren trainer doe je spelletjes en oefeningen. Het gaat om lekker bewegen, conditie krijgen en bezig zijn met wat je lichaam allemaal al kan. 

Wie durft mag aan de ringen hangen, in de touwen klimmen en zwieren, in de wandrekken klimmen en ervan af springen?!

Vanaf 6 jaar
Vanaf nu ga je toestelturnen. De naam zegt het al, je maakt gebruik van toestellen om knappe turntrucjes te leren. Je doet samen oefeningen en er is van te voren een warming-up.

De toestellen die je het meest gebruikt zijn de trampoline, de lange mat, de brug, de evenwichtsbalk, de kast, het paard, de vierkante mat en voor jongens ook de ringen.

Kijk op de site over hoe aan te melden voor proeflessen, foto's en de verschillende locaties in Amsterdam, zoals in Bos en Lommer, Geuzenveld, Oost, Osdorp. Het adres op deze pagina is van locatie Oud Zuid.

GV DOS

Willem Witsenstraat 10
1077 AZ Amsterdam
Openingstijden Er wordt getraind op maandag tot en met zaterdag. Zie de site voor het lesrooster van het huidige seizoen. Prijs €160,00 contributie per jaar voor 1 uur trainen in de week Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen