SchermCentrum AmsterdamTerug naar het overzicht

Schermen is een moderne en flitsende vechtsport, ontstaan uit het eeuwenoude duel, doe jij ook mee?
Het is de bedoeling de tegenstander met het wapen te raken zonder daarbij zelf geraakt te worden. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van verschillende technieken en tactieken zoals schijnbewegingen en verrassende aanvallen om een aanval van de tegenstander af te weren.

Tijdens het schermen zijn concentratie, snelheid, slimheid en conditie van het grootste belang, maar ook sportiviteit speelt een rol: voor en na een duel groet men de tegenstander en de scheidsrechter.

De vele facetten van de schermsport maken het ideaal voor mannen en vrouwen van jong tot oud. Kinderen mogen twee keer gratis meedoen met de trainingen, dus kom langs!

Kijk op de site voor de eerstvolgende introductieles en allerlei praktische tips om te beginnen met schermen! Klik hieronder direct door via de paarse button!

SchermCentrum Amsterdam

IJsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam
Openingstijden Dinsdag en donderdag van 18.00 - 19.00 uur Jeugd (t/m 10 jaar). Prijs Jeugd (tot 18 jaar) €25,00. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen