Schermvereniging RANATerug naar het overzicht

RANA is sanskriet voor “Vreugde die oprijst tijdens de strijd”. Wil jij die ook ervaren?
Woorden die bij de sport horen zijn te vinden in de woordenlijst van de website, zoals arrêt, en garde en parade. Ontdek alle woorden!

De schermwereld is onderverdeeld in leeftijdscategorieën. Ben jij 10 jaar of jonger? Dan behoor je tot de kuikens. Tussen de 10 en 12 jaar? Dan behoor je tot de Benjamins.

Aspirant jeugdleden zijn welkom na het volgen van drie proeflessen. Deze worden gegeven in september, januari en bij voldoende aanmeldingen ook in april. De kosten hiervoor bedragen €20,00.

Besluit je hierna lid te worden van Schermvereniging RANA, dan is hiermee óók de eerste maand contributie betaald. De proeflessen vinden plaats op woensdagmiddag.

Kijk op de site voor de eerstvolgende cursus. Klik hieronder door naar de website. Let op, voor de proeflessen jeugd zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

TIP: Organiseer een clinic Schermen op school! Kijk op de site voor de mogelijkheden!

Schermvereniging RANA

Apollolaan 4
1077 BA Amsterdam
Openingstijden Woensdag van 16.00 - 17.30 uur voor kinderen tot 12 jaar. Prijs €60,00 per kwartaal. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen