Wing-Chun Kung-FuTerug naar het overzicht

Voor kinderen van 5-12 jaar: Kung-Fu leren op speelse en educatieve wijze bij Wing-Chun Kung-Fu!
Door te trainen investeer je in jezelf, maar het kan ook confronterend zijn. Je leert namelijk precies wat je zwakke en sterke punten zijn.

Werken aan deze zwakkere punten, zal je meer zelfvertrouwen en een betere innerlijke balans geven. Je hoeft het niet te geloven; ervaar het maar!

Je wordt ingedeeld naar leeftijd, lengte en niveau. De duur van de les is 3 uur, dit staat garant voor fysiek mentale ontwikkeling en kwaliteit.

Maak een afspraak voor een proefles! De tweede les kun je ook nog zonder kosten meemaken. Bij deze les krijg je de eerste technieken aangereikt die je kunt toepassen bij het sparren. Je zult al snel het verschil merken met de eerste keer.

Klik via onderstaande link door naar de site, vul je gegevens in en maak die afspraak!

Wing-Chun Kung Fu

Akerwateringstraat 2
1069 GE Amsterdam
Openingstijden Elke woensdag van 18.30 - 21.30 uur. Prijs Zie de site voor een tarievenoverzicht. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen