Voetbalvereniging WV-HEDWTerug naar het overzicht

Kom voetballen bij Voetbalclub Wilhelmina Vooruit - Hortus Eendracht Doet Winnen!
Voetbalvereniging WV-HEDW is een fusie van meerdere clubs. Sinds 1956 zijn ze gezamelijk verder gegaan. Er zijn circa 1300 leden, waarvan 70 elftallen en 33 jeugdteams in de zaterdagcompetitie. De vereniging bezit 6 velden (3 gras, 3 kunstgras).

In de A- t/m D-klasse zijn zowel meiden- als jongensteams vertegenwoordigd. In de E- en F-klasse zijn de teams gemixt. Ben je 6 of 7 jaar? Kom dan kennis maken met voetbal in de Mini klasse en doe mee met de Europe en Champions League!

Verder is het mogelijk om mee te doen met de Voetbalschool. Dit zijn techniektrainingen in kleine groepjes van 10 personen. Iedereen heeft een eigen bal en traint op balgevoel, basisvaardigheden, voetwerk, etc.

Zin om lekker sportief bezig te zijn? Ga dan naar de site!

Tip: Op de site staan leuke filmpjes van bewegingen om te oefenen thuis!

WV-HEDW

Radioweg 86
1098 NJ Amsterdam
Openingstijden Training op maandag t/m vrijdag. Wedstrijden op zaterdag. Prijs E- en F-klasse, Mini's €120,00 contributiegeld Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Er op uit in juni

Er op uit in juni

Juni vinden we altijd zo'n fijne maand. Met vaak mooier weer, vrolijke kinderen en de vakantie in zicht. Dus lekker naar buiten en eropuit! Check snel onze uitagenda met alle uitjes in juni.......

Naar de tips!