• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

A’DAM VR Game & Race ParkTerug naar het overzicht

Ontdek een ondergrondse wereld met sensationele games in het A'DAM VR Game park!
Dwaal af naar het ondergrondse A’DAM VR Game & Race Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve games als sensationele 4D simulaties, zinderende free-roaming zombie shooters of escape rooms. En met ruim 1.200m2 is A’DAM VR Game Park het grootste VR park van Europa!  Dus kom binnen, dwaal rond en selecteer je spel.

Kies voor het Game Token Pack en krijg 5 tokens voor de prijs van 4. Met deze tokens kies je zelf je favoriete games uit!

Even tijd nodig om op adem te komen? Ontspan met een drankje in de hangout en kom weer op krachten voor je volgende avontuur. De geavanceerde VR-technologie is jouw ticket naar een wereld die voorheen alleen achter een scherm bestond!

En kennen jullie de simerace Experience al?
Stap in de wereld van snelheid en sensatie terwijl je plaatsneemt achter het stuur van een krachtige formule 1 wagen. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je jezelf uitdaagt op het circuit. Of je nu een doorgewinterde coureur bent of op zoek bent naar een leuke en competitieve activiteit, de race experience is geschikt voor alle niveaus!

Durf jij het aan? Klik op de roze button voor meer informatie!

Tip: bijna jarig? Vier je kinderfeestje bij A'DAM VR Game Park!

Adam VR Game Park

Overhoeksplein 15
1031 KS Amsterdam
Openingstijden zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen!!

Vakantiekampen!!

We hebben de tofste vakantiekampen voor de zomervakantie voor je verzameld. En dat zijn er een boel! Kampen voor een dag, kampen voor een week en kampen met overnachting! Zeker weten dat er ook eentje voor jou bijzit!

Naar de vakantiekampen