Unieke 5D Flight ExperienceTerug naar het overzicht

Vlieg over Nederland met deze spectaculaire 5D Flight Experience bij THIS IS HOLLAND.

Ervaar bij THIS IS HOLLAND een spectaculaire 5D Flight Experience over vele must-sees van Nederland! Voel je voor even een vogel en bewonder vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer. Écht een belevenis voor jong & oud!

Waanzinnige special effects - zoals wind, nevel en geur - prikkelen al jouw zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland en het gevoel van vliegen! De totale Experience duurt gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, met als hoogtepunt de 5D Flight Experience van 9 minuten.

Ben jij klaar voor een avontuur dat je nooit meer zal vergeten? Ga er dan maar voor zitten… Riemen vast… En vliegen maar!

THIS IS HOLLAND is voor families met kinderen ouder dan 4 jaar en die groter zijn dan 1.00 meter!

Speciale deal! Met het 'Heel Holland Vliegt' familie ticket geniet je vanaf 3 personen extra voordelig van deze onvergetelijke 5D vliegreis over Nederland. Nu slechts €9 (kind) en €14 (volwassene). Alleen online te boeken.

Klik op de roze button voor meer informatie.Tip: Meld je aan voor de nieuwsbrief! Zo mis je nooit een leuke activiteit.

THIS IS HOLLAND

Overhoeksplein 51
1031 KS Amsterdam
Openingstijden Dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur Prijs Online tickets
Volwassenen: €17
Kinderen (t/m 12): €10
Nu familiedeal: vanaf 3 personen (13+ €14 en <13 €9)
Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

YIHAAA ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Amsterdam. We hebben een bomvolle uitagenda met activiteiten en gezinsuitjes. Kijk snel wat er te doen is in Amsterdam, vervelen is geen optie!

Check de leukste tip!