• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Alle leuke kinderfeestjes in Amsterdam e.o.!
Kinderfeestjes

Alle leuke kinderfeestjes in Amsterdam e.o.!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren in Amsterdam of omgeving? Cool! Wij hebben het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere kinderpartijtjes voor jou op een rijtje gezet. Welke kinderfeestje kies jij?

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 218 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 218 resultaten
Pagina: 1234567

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Amsterdam?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Amsterdam kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Amsterdam met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!