Jarig bij Madame TussaudsTerug naar het overzicht

Vier je feestje tussen de celebs, sporthelden en doe een kennisquiz met je vriendjes en vriendinnetjes!
Bij Madame Tussauds Amsterdam zie je wassen beelden van bekende mensen in Nederland en het buitenland. De beelden zijn levensecht en de personen zijn meestal afgebeeld in een bepaalde pose.

Er zijn verschillende soorten mensen die in Madame Tussauds een wassen beeld krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld populaire muzikanten, wereldleiders en culturele beelden.

Tijdens je feestje gaan jullie alle favoriete sterren zelf ontmoeten en de jarige zal Madame Tussauds verlaten als echte super ster! Het feest begint met het maken van een leuke groepsfoto, waarna je de attractie zelf ingaat waar allerlei leuke interactieve belevenissen op je staan te wachten! Bovendien krijgt ieder kind een leuk Madame Tussauds Quiz boekje mee.

Het kinderpartijtje duurt in totaal ongeveer 1,5 uur. Geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar, een minimum van 5 kinderen is vereist met een maximum van 3 ouders/begeleiders.

Klik meteen door naar de site om te reserveren!

Tip: Download de speciale feestuitnodigingen via de website voor jouw feestje!

Madame Tussaud

Dam 20
1012 NP Amsterdam
Openingstijden Madame Tussauds is 365 dagen geopend, voor actuele openingstijden bezoek de website Prijs € 12,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente....

Lente....

Yihaa Lente! Lekker langer licht, knoppen aan de bomen, het wordt ietsje warmer en heb je al lammetjes gespot! Door de lockdown zijn de meeste activiteiten geannuleerd. Maar wat kan er nog wel?
Bekijk hier alle lente-tips

Naar de Uitagenda