• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Alle uitjes in Amsterdam en omgeving
Uitagenda

Alle uitjes in Amsterdam en omgeving

Onze Uitagenda staat vól met leuke eropuit-tips die je op een specifieke datum kunt doen. Kies je favoriete gezinsuitje, kinderuitje, weekenduitje of weekendtip. Bekijk alle activiteiten!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 635 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 635 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Amsterdam!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Amsterdam: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)