De leukste uitjes in Amsterdam e.o.!

De leukste uitjes in Amsterdam e.o.!

Onze uitagenda staat normaal altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen.

LET OP: In verband met het coronavirus gaan weinig uitjes door tot 28 april en veel zelf ook niet tot 1 juni. Maar heel veel partijen hebben leuke online uitjes bedacht, check via de uitagenda wie.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 445 resultaten
totaal 445 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Amsterdam!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Amsterdam: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Amsterdam, Amstelveen en Zaandam!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)