Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Amsterdam
Culturele uitagenda

Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in Amsterdam

In Amsterdam zijn er hele leuke tentoonstellingen en kinderworkshops in kindvriendelijke musea, kun je proefjes doen in science expo's en zijn er veel leuke kinderactiviteiten in de bibliotheken. Speciaal voor gezinnen en kinderen. Kom met kinderen naar het museum!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 64 resultaten
Pagina: 12
totaal 64 resultaten
Pagina: 12

Kinderactiviteiten in het museum in de regio Amsterdam

Met kinderen naar een kidsproof museum is echt een leuk uitstapje. Veel musea in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam hebben extra kinderactiviteiten: een museum speurtocht voor kinderen, een familierondleiding door het museum, een museum audiotour voor kinderen en meer. Ook zijn er in het museum vaak extra leuke workshops voor kinderen op woensdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties.

In de uitagenda van Kidsproof Amsterdam vind je alle kindvriendelijke tentoonstellingen en alle leuke museumactiviteiten voor kinderen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam.

Kinderactiviteiten in de bibliotheek in de regio Amsterdam

De bibliotheken in Amsterdam organiseren speciale kinderactiviteiten: vaak is er een voorleesuur voor kinderen, een speciaal voorleesuurtje voor peuters, er zijn regelmatig leuke workshops voor kinderen in de bibliotheek én in sommige bibliotheken zijn zelfs kleine theatervoorstellingen voor kinderen. In de uitagenda van Kidsproof Amsterdam vind je ze allemaal!