Alle Sinterklaasactiviteiten in Amsterdam 2021
Sinterklaas

Alle Sinterklaasactiviteiten in Amsterdam 2021

Hier vind je alle informatie over de Sinterklaasintochten 2021 in Amsterdam, alle Sinterklaasactiviteiten en de leukste Sinterklaas uitjes.

Een bezoekje aan het huis of kasteel van Sinterklaas, de pakjesboot, je pietendiploma halen.. het kan allemaal!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 1 resultaten
Pagina: 1
totaal 1 resultaten
Pagina: 1

Wanneer is de intocht van Sinterklaas 2021?

Gaat de intocht van Sinterklaas dit jaar door in Amsterdam? In onze uitagenda vind je alle Sinterklaas intochten in en om Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam. De intocht van de Sint wordt dit jaar wel een beetje anders dan anders.

Sinterklaas activiteiten & Sinterklaas uitjes in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Ook zijn er veel andere leuke Sinterklaasactiviteiten in Amsterdam. Zo kun je zien waar Sinterklaas slaapt, je kunt een Pietendiploma halen in het Pietenhuis, op bezoek bij Sinterklaas, een kijkje nemen op de pakjesboot, Sinterklaas ontmoeten, het boek van Sinterklaas zien, een brief aan Sinterklaas schrijven en heel veel pepernoten eten. Er zijn speciale activiteiten voor peuters en kleuters rondom Sinterklaas.

Sinterklaas in de regio Amsterdam

Kijk hier in de uitagenda van Kidsproof Amsterdam of je ook een Sinterklaashuis, een Pietendorp of de pakjesboot kunt bezoeken in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam. We maken er een mooi Sinterklaasfeest van!