Op kamp

Op kamp

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen, meivakantiekampen, herfstvakantiekampen en sportkampen voor je! In en om Amsterdam. Voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.

Filteropties

Op kamp
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 62 resultaten
Pagina: 12
totaal 62 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Amsterdam?

In de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Amsterdam, Amstelveen en Zaandam!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.