• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Op kamp | Alle vakantiekampen op een rij
Vakantiekampen

Op kamp | Alle vakantiekampen op een rij

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen, voorjaarsvakantie kampen, meivakantiekampen, herfstvakantiekampen en sportkampen voor je! In en om Amsterdam. Voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen

Veel plezier op kamp!

Filteropties

Leeftijd
totaal 70 resultaten
Pagina: 123
totaal 70 resultaten
Pagina: 123

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Amsterdam?

In de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Op Kidsproof Amsterdam vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.