10x leuke adresjes voor warme chocolademelk

22 november 2022
Wij zijn dol op warme chocolademelk! Het liefst met een lekkere dot slagroom erbij. Speciaal voor jou verzamelden wij de leukste adresjes voor warme chocolademelk.
mmmm.... warme chocolademelk met slagroom
Tip 1: Chocolate Company Café Deventer
Als je ergens warme chocolademelk kunt drinken, dan is dat natuurlijk wel bij Chocolate Company Café in Deventer. Ze hebben hier Hotchocspoons in wel 60 verschillende smaken. Kiezen is bijna onmogelijk. En om het nog moeilijker te maken: ze hebben ook heel veel lekkers op de kaart staan!

Tip 2: spIJS Warnsveld
Bij spIJS kan je kiezen uit witte- of melkchocolade druppels. Ben je in de stemming voor iets bijzonders? Ga dan voor de Choco Liefde met karamel. Mmm…. Weet je wat er ook zo lekker is bij spIJS? Er is een leuke speelhoek, zodat jij rustig kan genieten van je warme choco!

Tip 3: De Boskantine
Het Kabouterpad lopen en ervoor óf erna een lekkere warme chocolademelk! De Boskantine is een heel fijn plek met een complete binnenspeeltuin. Zij blij, jij blij! 

Tip 4: Apeldoorns Koffiehuys
Okay, even eerlijk zijn.... je komt hier echt niet alleen voor warme chocolademelk! Er staan namelijk zoveel lekkere hapjes op de kaart dat je, als je niet oppast, tonnetje rond naar buiten rolt!

Tip 5: Brownies & DownieS
Midden in het centrum van Deventer vind je dit bijzondere lunchcafé. Jongens en meiden met een verstandelijke beperking serveren hier de lekkerste gerechtjes én warme chocolademelk met slagroom! Sinds 2019 zit er ook een Brownies & DownieS in Apeldoorn!

Tip 6: Brasserie Floor
Hier worden wij ook zo blij van! Floor ligt midden in de bossen van Epe en een wel heel uniek en relaxt plekje. Strijk neer op een bank of neem een zitje bij een open haard! Kom maar door met die choco! Tip: loop eerst één van de drie Kinderbelevingspaden die bij Floor begint. 

Tip 7: Korenmolen Vaasen
Chocolademelk drinken in een ouderwetse molen! Midden in het dorpje Vaassen staat de oude molen. Behalve dat je er lekker kunt eten en drinken is er op woensdag eigenlijk altijd een molenaar die de kids uitlegt hoe een molen werkt. Super tof: ze hebben ook een Rainbow chocolademelk op de menukaart staan!

Tip 8: Central Park
Central Park is misschien wel de gezelligste huiskamer van Apeldoorn. Zo gezellig ingericht en lekker veel te spelen voor de kinderen. Kiezen jullie voor een gewone warme chocolademelk of voor de vegan variant?

Tip 9: Het Genietcafé Zutphen
Het Genietcafé is een über kindervriendelijk adresje. Warme chocolademelk maken zie hier van Peeze chocolademunten. Ze hebben hier trouwens ook lactosevrije warme chocolademelk! Kom lekker spelen en geniet van al het lekkers (en biologische) wat dit café in Zutphen te bieden heeft!

Tip 10: Bospaviljoen 't Leesten
Lekker wandelen door het bos of over de heide en dan opwarmen met warme choco in het Bospaviljoen. Zin in iets lekkers erbij? Dat kan natuurlijk ook! Tip: loop hier ook het Bosdierenpad!