5x cadeautje voor de meesters en juffen

24 juni 2024
Chapeau! Voor alle juffen en meesters die er weer een fantastisch jaar van hebben weten te maken... Nu het einde van het schooljaar in zicht is, is het ook weer tijd voor een klein cadeautje voor meester en juf. Wij hebben 5 leuke tips om zelf (samen) te maken!

Hebben jouw kids tijd over voor een leuke knustelopdracht? Jullie zijn het vast met ons eens dat de juffen en meesters na dat harde werken best een bedankje hebben verdiend. Knutsel samen iets leuks voor het einde van het schooljaar. Als inspiratie hebben wij 5 eenvoudig te maken knutsels.

Hartenkaart

De juffen en meesters verdienen wel wat extra liefde Ze staan dagelijks voor je klaar en zorgen ervoor dat alle kinderen zich geliefd voelen in de klas. Maak daarom een leuk kaartje met hartjes voor ze en schrijf een lieve tekst op de voorzijde. 

Bruistabletje

Tijd voor ontspanning voor juf (of meester)! Bij de Wibra vond ik een zakje met kleine bruisballetjes. Stop er 2 of 3 met wat confetti in een klein plastic zakje. Leuk kaartje erbij en klaar...

Lievelingsjuf

Minder geschikt voor de meester, maar des te leuker voor de juf. Bij de Action kun je DIY armbandpakketjes kopen. Maak daarmee een leuke tekst en vul aan met andere kraaltjes. Superlief toch?

uitMUNTend

Voor de uitmuntende juf of meester, die zo goed bezig is nu. Koop een plantje munt en een mandje om deze in te zetten, schrijf een lieve tekst op een blaadje en plak deze op het mandje. Wat ook mogelijk is, maar deze heb ik nog niet kunnen vinden, is een papieren 'lunchzak' gebruiken en daar de tekst op schrijven.

 

Strijk over je hart

Maak een hart van strijkkralen en zet daar in een contrasterende kleur juf of meester in. Vind je een hart niet zo stoer voor een meester, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een ster of een rondje.Veel knutselplezier!

Lieve groetjes,
Patricia